kezdeményezték a letartóztatását

2019.11.17. 13:59

Zalában fogták el a szerb kábítószer-kereskedőt (videó)

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy szerb férfival szemben.

police.hu

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai szerint a 41 éves szerb állampolgárságú M. Attila szervezte nagy mennyiségű kábítószer csempészetét Hollandiából Magyarországra, és egy újabb szállítmány szállítását tervezte, amiért 2019. november 7-én Hollandiába utazott. Az ott beszerzett kábítószert két magyar férfinek adták át, akik két gépkocsival indultak Magyarországra. 2019. november 12-én 6 órakor a német rendőrök intézkedés alá vonták B. Dániel 25 éves és K. Viktor 35 éves magyar állampolgárokat. B. Dániel autójában egy speciálisan kialakított rejtekhelyen 12 kilogramm kábítószergyanús fehér port – a gyorsteszt alapján amfetamint ­ – találtak, és foglaltak le a rendőrök. A német hatóságok a két férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásuk indítványozását – írja a police.hu.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=DxXeWDDqiXU&feature=emb_logo&has_verified=1

Ezzel egyidőben a KR NNI munkatársai tartózkodási helyén, egy Zala megyei településen elfogták M. Attilát, akinek lakásán kutatást tartottak a nyomozók, és nagy mennyiségű készpénzt, eurót és egy gépkocsit foglaltak le.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

M. Attilát előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását, amit az illetékes bíróság elrendelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában