Egy szabadtéri tárolóban

2019.07.31. 07:31

Trágya kapott lángra Magyarszerdahely határában – Frissítve!

Kigyulladt a trágya Magyarszerdahely határában, a Rózsa utcánál, egy tehenészet szabadtéri tárolójában.

Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Mintegy százötven köbméter ég, izzik, füstöl a száz méter hosszú és öt méter széles tároló közepén. A nagykanizsai, a zalaegerszegi, a keszthelyi és a pacsai hivatásos, valamint a gelsei önkéntes tűzoltók oltják a tüzet. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Az oltást erőgépek is segítik – írja a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Frissítés: A tűzoltók hat vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd öt vízsugárral megszüntették a lánggal égést Magyarszerdahely határában, ahol korábban kigyulladt a trágya egy tehenészet szabadtéri tárolójában. A tűz mintegy százötven köbméteren égett a száz méter hosszú és öt méter széles tároló közepén. A nagykanizsai, a zalaegerszegi, a keszthelyi és a pacsai hivatásos, valamint a gelsei önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltották a tüzet. Munkájukat két erőgép is segítette, amelyekkel a nem égő részeket távolították el. Az egységek folytatják a munkálatokat a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában