Botrány a szolgáltatónál

2018.06.30. 08:00

Széket dobott az ügyféltérbe, majd megharapta a biztonsági őrt egy kanizsai nő

Február 9-én az E.ON nagykanizsai ügyfélszolgálati irodájában egy 60 éves asszony, akinél a tartozása miatt kikapcsolták az áramot, el akarta intézni a szolgáltatás visszaállítását és azt, hogy rászorulóként védett fogyasztóvá nyilvánítsák.

Arany Gábor

Az ehhez szükséges, polgármesteri hivataltól kapott igazolást azonban nem fogadták el tőle, mert hiányos volt. A nő kiabálni kezdett. A nála lévő nyomtatványokat összegyűrte, az asztalról tollat kapott fel és az ügyintéző felé dobta. A biztonsági őr igyekezett megnyugtatni, sikertelenül, mert a nő egyre agresszívebb lett. Széket dobott az ügyféltérbe, virágcserepet rúgott fel, székeket döntött fel. A biztonsági őrt pedig meg akarta rúgni, a kezét meg is harapta. Végül a férfi lefogta, és a székre fektetve a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta.

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba tájékoztatása szerint a nő ellen garázdaság miatt emelt vádat az ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában