Felelnie kell tettéért

2018.03.21. 12:30

Megrúgta a rendőröket egy részeg fiatal Zalalövőn

Részeg fiatalember randalírozott a kisváros központjában, az intézkedő rendőröket is megtámadta, nemrég emeltek vádat ellene.

Arany Gábor

A megyei főügyészség tájékoztatása szerint a történet tavaly december 21-én este hat óra tájt kezdődött. Az ittas fiatalkorú férfi a zalalövői Szabadság téren hangoskodott, szitkozódott, mert valaki nem köszönt neki, majd amikor a múzeumhoz ért, dühében betörte az épület két ablakát.

A viselkedése miatt kihívott rendőrjárőr fél nyolc tájt már a lakásán talált rá a fiúra. Közölték vele, előállítják a kapitányságra, amit hallva ő trágárul fenyegetőzött, szidta a rendőröket, ezért megbilincselték. Így ültették be a járőrautóba. A fiú ekkor panaszkodni kezdett, hogy megszorult a bilincs a kezén, ám a segíteni szándékozó rendőrt megpróbálta lefejelni. Nem sikerült, ezután viszont combon rúgta, a másik egyenruhást pedig a vállán érte a következő rúgása. A továbbiaknak elejét vette a gázspray.

A történtek miatt a fiatalembert hivatalos személy elleni erőszakkal és garázdasággal vádolta meg az egerszegi járási ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában