Téli útviszonyok

2018.02.20. 10:34

Baleseti körkép kedden a havazás után Zalában

A hétfőn este kezdődött havazás kevés gondot okozott megyénk útjain.

Arany Gábor

Hajnalban, fél három körül személyautó tért le a 74-es főútról Csatár térségében és félig az oldalára borulva az árokban állt meg.  A  katasztrófavédelem közlése szerint a járművet a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók kerekeire állították, áramtalanították, majd elvontatták a főútról, megszüntetve a forgalmi akadályt.

A balesetben nem sérült meg senki. Reggel háromnegyed hét körül a 76-os főúton a megyeszékhely határában, a Bozsok térségében, történt közlekedési baleset, személyautóba csúszott bele hátulról egy autóbusz, a balesetben nem sérült meg senki. A 74-es főúton pedig Egervár közeléből jeleztek közúti balesetet.

A reggeli hírek közé tartozik, hogy nyolc óra tájt a 76-os úton Hagyárosbörönd térségében tehergépkocsi csúszott meg és az út menti szalagkorlátnak hajtott, itt sem sérült meg senki. Az útinform jelentése szerint kedden reggel a 86-os főúton, Zalalövő közelében a rimányi vasúti átjáróban egy kamion megcsúszott kidöntötte a fénysorompót. A fél útpályát lezárták, a műszaki mentés idejére a 76-út felé terelték a forgalmat.

Ezek is érdekelhetik