Időjárás

2023.10.30. 03:00

Felhős, enyhe időnk lesz hétfőn Zalában

Zaol.hu

Felhők gyülekeznek Zalaegerszeg felett

Fotó: Fehér Márk

A koponyeg.hu információi szerint, változóan felhős lesz az ég, ismét északon a több felhővel. Északnyugaton kisebb eső előfordulhat. Sokfelé lesz erős a déli szél. 17-24 fok várható.

Hétfő estig hazánk nagy részén fátyolfelhős időre számíthatunk, amely időszakosan jobban meg is vastagodhat. Az Északi-középhegység északi részein reggelig lehetnek felhősebb tájak, hajnalra néhol párássá is válhat a levegő, illetve hétfőn délelőtt nyugat felől kis eséllyel vastagabb felhőtömbök sodródhatnak fölénk, amelyekből gyenge csapadék nem zárható ki. A déli, délnyugati szelet nagy területen kísérik élénk, főként az Észak-Dunántúlon erős, néhol viharos lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 10 és 16 fok között várható, de a szélcsendes részeken több fokkal hidegebb lehet az idő.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn általában 19 és 24 fok között alakul, de az északi völgyekben pár fokkal alacsonyabb értéket is mérhetünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!