jól esik

2019.08.14. 08:05

Hiába van nyár, augusztus közepe csapadékos lesz Zalában

Tovább folytatódik a lehűlés.

zaol.hu

22 June 2019, Baden-Wuerttemberg, Neuhausen ob Eck: Despite the continuing rain, these Southside Festival visitors are in a good mood. Like its sister festival "Hurricane", the music festival is one of the largest German open-air festivals. Photo: Christoph Schmidt/dpa

Forrás: Christoph Schmidt / dpa / AFP

Borult égboltra ébredhettünk. A nap folyamán az északi szél időnként erős széllökésekkel operál. A délelőtti órákban esőre készülhetünk. A maximum hőmérséklet mindössze 22 fok körül alakul.

A csütörtök kisebb felmelegedést hozhat, napközben 26 fok is lehet. Az előrejelzés szerint esőt már nem tartogat. Pénteken azonban záporok és zivatarok tarkítják a napunkat.

Orvosmeteorológia

Hideg fronthatás várható. Nőhet a szervezet görcskészsége, epilepsziás rohamok léphetnek fel, szívkoszorúér fájdalmak jelentkezhetnek. Gyakoribb lehet a trombózis a fokozott véralvadási hajlam miatt. Az allergiás betegségek, illetve tünetek halmozottabban észlelhetők. Asztmatikus rohamok léphetnek fel. Erősödhetnek a reumatikus, valamint az ízületi fájdalmak. Hosszabbá válhat a reakció idő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!