Zajlik az MLSZ által finanszírozott beruházás a városrészben

2024.04.04. 16:00

Öltözőt bővítenek Botfán

Minden évben tovább szépül Zalaegerszeg botfai városrészében a labdarúgó klub által fenntartott sportlétesítmény és környéke. A minap az öltöző bővítéséről és felújításáról tartottak sajtótájékoztatót a helyszínen, melyen részt vett Gecse Péter alpolgármester, a térség önkormányzati képviselője.

Mozsár Eszter

Felvételünkön Herczeg Péter ügyvezető (Zalaware Kft.), Kocsis Sándor klubvezető, Gecse Péter alpolgármester és Hajba Tamás ügyvezető (Hajba Tech Kft.). A kivitelezésben részt vesz még a Kozma Kft., tette hozzá a klubvezető.

Fotó: Pezzetta Umberto

Portálunk érdeklődésére Kocsis Sándor klubvezető elmondta, az elmúlt években állami és közösségi finanszírozásból lelátót építettek, fákat ültettek, kicserélték az épület nyílászáróit és korszerűsítették a fűtést. A mostani beruházás az MLSZ pályázati forrásából valósul meg, aminek köszönhetően kettő 20 négyzetméteres öltözővel és egy 10 négyzetméteres kiszolgáló helyiséggel bővül az öltöző. Ezen kívül folytatják az öltöző körüli térkövezést és a parkoló bővítését, a régi épület szigetelését saját forrásból és közösségi munkával oldják meg. A Botfali LSC aktív tagsága jelenleg 150 fő, ők általában heti hat meccset játszanak. A beruházáshoz szükséges pályázatot egy hónap alatt adták be, hangzott el azon a sajtótájékoztatón, melyen a kivitelezők is részt vettek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!