Padlóburkolat-csere és festés

2023.11.15. 14:30

Fejlesztések a Cseperedő Bölcsődében

A zalaegerszegi Cseperedő Bölcsődében is történtek kisebb beruházások az elmúlt időszakban, amelyek a helyiségek felújítását és modernizálását szolgálták.

Antal Lívia

Magyarné Vugrinecz Zsuzsanna és dr. Káldi Dávid a bölcsőde udvarán

Fotó: Pezzetta Umbero

A sajtóbejáráson dr. Káldi Dávid önkormányzati képviselő beszélt erről, kiemelve azt, hogy az önkormányzat valamennyi intézményére figyelmet fordít. Költségvetésében minden évben különít el forrást kisebb beruházásokra, amelyből az épületekben igényként megjelenő felújítási munkákat végzik el. Kiemelte, aki bölcsődét, óvodát, iskolát épít vagy korszerűsít, nem csupán egy műszaki beruházást hajt végre, hanem a jövőbe invesztál, a jövő generációjáért vállal felelősséget.

Magyarné Vugrinecz Zsuzsanna, a Cseperedő Bölcsőde vezetője ismertette az idei évben megvalósult fejlesztéseket. Az intézmény négy gondozási egységében összesen nyolc csoportszoba található. Az önkormányzat 1,7 millió forintos saját erős beruházása keretében az egyik részleg, valamint a sószoba padlóburkolatát cserélték újra. Ebben a helyiségben kicsempézték a falat is. Tavaly a szülői bejáratoknál új ajtókat építettek be. Az ajtók körül kissé megrongálódott falat idén tették rendbe, s kifestették a folyosókkal együtt még ebből a pénzből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!