Elismerés

2022.12.02. 11:00

A Zalaco ismét superbrand lett

A Zalaco Zrt. már másodjára nyerte el a Superbrands díjat. A díj­át­adó gálát november 23-án tizennyolcadik alkalommal rendezték meg a Budapest Music Cen­terben.

ZH

Sasvári Sándor és a Baltazár Színház művészei

Forrás: ZH

A gálán több mint hatvan márka vehette át ünnepélyes keretek között a Superbrands és Business Superbrands díjakat. Az olyan vállalatok mellett, mint például a Lidl, a Diego, a Jysk és a Stiebel Eltron, a zalaegerszegi Zalaco is kiérdemelte az elismerést kiváló üzleti eredményeiért. A Superbrands díj a márkaérték tudatosításában segít: kommunikációja olyan pozitív értékekre hívja fel a fogyasztók és az üzleti partnerek figyelmét, mint a márka mögött álló vállalat pénzügyi stabilitása, országos ismertsége és kedveltsége, valamint kiemelkedő márkaépítési gyakorlata.

Az ünnepi gálaesten különleges zenei csemegeként világhírű musical-szuperpro­dukciókból csendültek fel részletek Magyarország egyik legjelentősebb musicalszín­házának, a Madách Színháznak két vezető színművésze, Kováts Kriszta és Sasvári Sándor előadásában. A zenei betéteket különleges tánckarként kísérte a fogyatékossággal élő színészeket alkalmazó Baltazár Színház társulata. A díjazottak közül sokan támogatják a Baltazár Színházat, e cégek szociális érzékenysége is kiemelkedő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!