segítség a mikrovállalkozásoknak

2020.12.05. 07:00

Támogatást nyújt a ZMKIK a weblap fejlesztéséhez

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (ZMKIK) pályázati lehetőséggel próbál segítséget nyújtani a mikrovállalkozásoknak, hogy felzárkózhassanak és megfelelhessenek korunk digitális követelményeinek.

Jóna István

Forrás: Shutterstock

A ZMKIK a Zala megyei városokkal kötött együttműködési megállapodás alapján pályázatot hirdetett mikrovállalkozások részére digitális készségeik és honlapfejlesztés támogatása céljából, ezzel segítve a vállalkozások infokommunikációs csatornáinak, lehetőségeinek kiszélesítését.

– Mindent megteszünk annak érdekében, hogy segítsük a megye vállalkozásait. A koronavírus-helyzet új kihívások elé állította a vállalkozásokat, szinte rákényszerítve őket a digitalizáció útjára. A ZMKIK kidolgozott egy projektet, mely a mikrovállalkozások támogatását szolgálja. A cél, hogy 50 megyei mikrovállalkozás színvonalas, korszerű, önálló weboldalhoz jusson. A projekt kiegészül a ZMKIK által szervezett „Vállalkozz Digitálisan” országos program által biztosított díjmentes vállalkozás-minősítő, tanúsító rendszerrel (Digitálisan Felkészült Vállalkozás), és az ehhez kapcsolódó kedvezményes hitelek és pályázatok lehetőségének biztosításával, valamint az IKT-tanácsadók (infokommunikációs-technikai mentorok) által biztosított szakmai tanácsadói tevékenységekkel is – tájékoztatta lapunkat a pályázatról Vörös Anikó kamarai titkár.

A megyei mikrovállalkozások részére ez a 100 százalékos intenzitással támogatott, digitális térben történő megjelenési lehetőség nagy segítség az üzleti életben a helytálláshoz és a fejlődéshez. A pályázati feltételek egyéb részletei a ZMKIK honlapján elérhetők.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!