Programajánló

2024.05.18. 15:00

Koncertek, zenés partik

Zaol.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: bbernard

Zalaegerszegen, a Keresztury VMK-ban szombaton 19 órától rendezik meg az I. Zalaegerszegi Retro Fesztivált, amelynek közreműködői a Kozmix, az UFO, Náksi, az Ámokfutók, Paul Jr., valamint Kónya Attila lesznek. Az Angels Clubban szombaton D.J. Miller keveri a zenét.

Keszthelyen, a Viviera Beach színpadán szombaton Bruno & Spacc, Regán Lili, Jauri, Pumped Gabo, Adam Ajkay, Czaga, Nikita, Pullmaxx és Miskovits Marci, vasárnap Purebeat, Chriss Jay, Andrewboy, Steve Judge, Christprh, MiamiSoul, Manic N., GoldSound és Polevaya lép fel.

Vonyarcvashegyen, a Magyar Tengerben a hét végén tartják a szezonnyitót. Szombaton Peat Jr., Roland és Szunyog, vasárnap Yamina, Metzker Viktória, Silverman és SomX áll a lemezjátszók mögé. Zalakaroson, a MenDan Hotelben szombaton Csonka András, vasárnap Szandi lesz a sztárvendég. A Sky Pool szezonnyitó partiján szombaton Dr. BRS pörgeti a lemezeket. Zalaszentgrót zalaudvarnoki városrészében, a Vadvirág étteremben vasárnap 16 órakor Poór Péter, majd a Unique együttes, a Mr. Rick, valamint a D.J. Szatmári feat. Szakos Andi projekt lép fel. Ezt szabadtéri disco és habparty követi. Zalatárnokon, a Koktél Presszóban szombaton 20 órától Andreas zenél.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában