Helyi életstílus

2023.10.31. 19:00

Közösségi Halloween - programot tartottak Pákán

A napokban immár negyedik alkalommal szerveztek programot Halloween alkalmából Pákán, ahol az elmúlt évhez hasonlóan 10 különféle próbát kellett teljesíteniük a résztvevőknek.

Korosa Titanilla

Idén is sokan érdeklődtek a közösségi program iránt

Varga Ivett alpolgármester, szervezőtől megtudtuk, hogy ez alkalommal összesen 13 csapat versenyzett, gyerek, gyerek-felnőtt vegyes és felnőtt kategóriában.

- A rendezvényen a falu különböző pontjain helyeztük el 10 állomást, ahol különböző ügyességi, de a Halloweenhez kapcsolódó feladatot kellett a 4 fős csapatoknak megoldani – mondta. - Az idei halloweeni túra is közösségi összefogással valósult meg, ahogy az előző években is, szülők, barátok, rokonok voltak a segítők. A túra után megvendégeltük a gyerekeket sütivel, pogácsával, amit szintén mi sütöttünk. A díjakat is mi ajánlottuk fel, minden kategóriában az első három helyezettet díjaztuk, de minden résztvevő gyerek kapott édességcsomagot. A túráról visszaérkező gyerekek kézműves foglalkozáson vettek részt, majd zárásként fáklyás felvonulást tartottunk a községben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!