Egy hónapon keresztül tart

2023.02.22. 17:16

Idén is segíthetünk a nőkön a Nemluxustáska kampánnyal

A Nemluxustáska kezdeményezésében arra buzdítják az embereket, hogy a már nem használt, de még jó állapotban lévő táskájukat töltsék meg női higiéniai termékekkel, amit aztán eljuttatnak olyan nőknek, akik rászorulnak ezekre a termékekre.

Zaol.hu

Forrás: pexels

Sajnos nem minden nőnek adatik meg, hogy a számunkra általános, mindennapi higiéniai eszközöket megvásárolják maguknak, így a #nemluxustáska minden évben rendez egy olyan kampányidőszakot, amikor a segíteni vágyók ezeket a termékeket különböző gyűjtőpontokon keresztül leadhatják. Vármegyénkben személyesen Zalaegerszegen és Keszthelyen van erre lehetőség, ezenfelül minden olyan településen fel lehet adni a csomagot, ahol van Foxpost csomagautomata. A Foxpost ezt követően ingyenesen kiszállítja a csomagot a Máltai Szeretetszolgálatnak, akik eljuttatják a rászorulóknak.

Ami a táska tartalmát illeti, főként tisztálkodási szerekre, egészségügyi szárnyas betétre, fogkefére, fogkrémre, fertőtlenítőre és dezodorra van nagy szükség. 

A gyűjtés időszaka február 18-tól március 15-ig tart, Zala vármegyében ezeken a helyeken adhatjuk le az összekészített táskákat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!