3D-s logikai kirakós játék

2022.11.26. 13:00

Aranyérmet nyert Kanadában Bandi József feltaláló

Újabb nemzetközi sikert ért el Bandi József feltaláló, aki az általa készített 3D-s kirakós logikai golyós játékkal aranyérmet, illetve minősítést nyert el nemrég Kanadában.

Korosa Titanilla

Bandi József, a találmány és az elismerés

Forrás: ZH

A világ egyik legrangosabb kiállításán, a Torontóban megrendezett 7. Nemzetközi Feltalálói és Innovációs Vetélkedőn nyerte el a rangos elismerést, ahol 81 ország közel ötszáz feltaláló munkáját mutatták be az érdeklődő nagyközönségnek.

Lapunkban korábban már bemutattuk Bandi Józsefet és találmányát, a 3D-s logikai kirakós játékot, mely a kisiskolás kortól minden korosztály számára ajánlott, képességfejlesztő és gyógyító hatással bír.

A játékkal több nemzetközi versenyen is nyert már az alkotója elismerést. A feltaláló személyesen nem tudott jelen lenni Torontóban a díjátadón, de szívesen találkozna a más alkotókkal, feltalálókkal, kiknek áldozatos és kitartó munkáját elismerték, hiszen majdnem minden találmány segíti az emberiség előrehaladását, mutatva a jövő nemzedékének, hogy az innovatív munkára továbbra is nagyon nagy szükség van.

Bandi József szeretné, ha a 3D-s játék támogatók segítségével forgalomba kerülne, vágya, hogy Magyarországon kerüljön legyártásra és innen jusson el a világba minden játékszerető emberhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!