Frissen Zalából

2022.02.25. 16:00

A nagykanizsai szépségkirálynő, Ruszka Dalma szerint a Tündérszépek ugródeszka

Elrepültek az évek, de 2006-os Zala Szépe királynőjének választott nagykanizsai Ruszka Dalma kisugárzása és bája egy cseppet sem változott. A Tündérszépek 2022-es országos szépségverseny olyan kellemes élményeket adhat a jelentkezőknek, melyre mindig szívesen emlékezhetnek.

Benedek Bálint

Ruszka Dalma egykori szalagját és koronáját nagy becsben őrzi. Biztatja a lányokat, hogy próbálják ki magukat a szépségversenyen

Forrás: Benedek Bálint / Zalai Hírlap

A kétgyermekes édesanya örül annak, hogy egykor a családja és a barátai biztatására nevezett a megyei szépségmustrára. Pedig elmondása szerint az önbizalomnak híján volt, de a környezetére hallgatott és úgy gondolta semmi veszítenivalója nincs. Szerencsésnek tartja magát, hiszen egyáltalán nem izgult, nem tartott az új helyzettől és a stressztől, inkább egyfajta szórakozásnak fogta fel. Ugyanilyen lazán tekintett az előtte álló kihívásokra, ezért a táncpróbákat, a fotózásokat is könnyedén vette. Ráadásul olyan szakemberekből álló stábbal is dolgozhatott, akik nagyon sokat segítettek a megfelelő mozgás elsajátításában, a smink, vagy éppen a ruha kiválasztásában.

Forrás: Zalai Hírlap

– A Tündérszépek 2022-es országos szépségverseny ugyancsak nagy lehetőséget kínál a nevezőknek, ráadásul egy sokkal színesebb mezőnyben, akár megyehatártól függetlenül mutathatják meg magukat - fogalmazott Ruszka Dalma. – A mai lányok kifejezetten csinosak, s bár néhányan tartanak attól, hogy a fényképezőgép elé álljanak, de a pozitív visszajelzésektől az önbizalmuk biztosan megerősödne. A szépségiparban jártas szakemberektől pedig olyan ötleteket, tippeket kapnak, melyeket nemcsak a kifutón, hanem a hétköznapokban is hasznosíthatnak. Ezáltal tetőtől talpig nőkké válhatnak, és ezekre a hasznos tanácsokra másutt nem tehetnek szert. A Tündérszépek kitűnő ugródeszka lehet a nőiességhez vezető úton.

Forrás: Zalai Hírlap

Országos szépségversenyünkre még nevezhetnek a 18–29 év közötti hölgyek, regisztrálni a zaol.hu oldalon keresztül is elérhető tunderszepek.hu felületen lehet.

Forrás: Zalai Hírlap

Dalmának az élete úgy tűnik helyrebillent. Két gyermeke van, Blanka 8, Botond 6 éves. Jelenlegi párja, Flórián Balázs, akivel három éve tart a szerelem. Az édesanya nemrégiben rátalált hivatására is: gyermek és felnőtt segítő tréner lett illetve különféle családi helyzetekben, például válás esetén a konfliktuskezelésben segít. Ez nem pszichológia, inkább lelki mentorként igyekszik támaszt nyújtani a nehéz helyzetben lévő embertársainak.

Forrás: Zalai Hírlap

Forrás: Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!