Minden korosztálynak

2021.12.29. 12:00

Ezek az ünnepi programok várják a keszthelyi Festetics-kastélyban

Egész héten ünnepi programok várják a Festetics-kastély látogatóit, megszólítva minden korosztályt.

Péter B. Árpád

A kisvasút rendkívül népszerű

Forrás: Péter B. Árpád / Zalai Hírlap

Csütörtökig mindennap 10 és 16 óra között megnyitja kapuit az északi szárny, így az érdeklődők megismerkedhetnek a velencei tükörteremmel, a báltermekkel és a lakosztályokkal. A kis bálteremben pedig 11 és 15 óra között a Varázshangok játszóház kínál elfoglaltságot a gyerekeknek, akiket a parkban minivasút is vár. 

 

Ugyancsak csütörtökig, 17 és 19 óra között múltidéző kastélylátogatásra várják az érdeklődőket, akiket korhű ruhába öltözött vezetők kalauzolnak a történelmi falak között. 

 

Ezen túl minden nap zenei programok is csábítanak a Helikon Kastélymúzeumba. Ma például 17 órától a nagy bálteremben Dörnyei Roland zongorajátékát hallgathatják a látogatók, a parkban pedig a BB Duó zenekar muzsikál, csütörtökön pedig Játssz még! címmel Kardos Eszter, Nagy Katinka, Németh Bálint és Horváth Szilárd ad koncertet odabenn, kint pedig a Sax- Beatz című produkciót élvezhetik az érdeklődők. 

 

A kastély látogatói szombaton együtt köszönthetik 2022-t: 17 órakor a nagy bálteremben a Happy Dixieland Band Hévíz ad újévi koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!