Frissen Zalából

2021.11.01. 07:00

Yeti, Gülüke, Vénusz és Jupiter – Mi a közös a zalai cicákban? Gazdit keresnek

Összeállításunkban a Bársonytalp Zala gazdikereső cicáit ismerheti meg, akik kivétel nélkül szerető családra vágynak.

zaol.hu

Forrás: Facebook

Fotó: Bársonytalp Zala, Cicamentéseket segítő oldal

Gülüke

Tündéri, bújós, dorombolós, kutya-, macska-, gyerek-kompatibilis, kb. 5 hónapos lány cica. Kizárólagos benti tartással lehet örökbe fogadni. Szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel, chipelve, külső-belső parazitamentesítve költözne új otthonába. Nagykanizsán lehet vele megismerkedni. További információért kattintson IDE.

Fotó: Bársonytalp Zala, Cicamentéseket segítő oldal / Facebook

Ábel és Mary Poppins

Ábel kedves, játékos és nagyon különleges azzal a kis beige-es bundájával, világos szemével. Igazi macska gyerek, aki majd rosszalkodik, kaparja a kanapéd oldalát és odatojik az alomtálca mellé, ha épp nem annyira tiszta a klotyója.

Keszthelyen az egyetem belvárosi épületének tetejéről leesett egy pici cica, rá egy másik tetőre. Az égből pottyant Mary Poppins megérkezett. További információért kattintson IDE.

Fotó: Bársonytalp Zala, Cicamentéseket segítő oldal / Facebook

Lizi és Yeti

Keszthelyen belül utaztak egy motorháztető alatt, ezért nevüket a Verdák című mesefilm „szereplőiről” kapták. A belvárosi benzinkúton ugrottak ki az autóból, ahol Yetit sikerült megfogni, Lizi viszont meglógott, de a lelkes önkénteseknek hála, már együtt várják az új gazdájukat. További információért kattintson IDE.

Fotó: Bársonytalp Zala, Cicamentéseket segítő oldal / Facebook

Vénusz és Jupiter

Testvérpár. Vénusz a különleges arcú leányka és Jupiter a fekete kandúrka. Megtalálásukkor Vénusz egyik szeme beteg volt, sokáig kezelték, de eredménytelenül, ezért el kellett távolítani. Mozgásban, tájékozódásban egyáltalán nem zavarja, de mivel a periférikus látása romlott, csak benti tartás jöhet nála szóba. Az ideiglenes gazdinak szíve vágya, hogy együtt menjenek, hisz amióta nála vannak, elválaszthatatlanok. További információért kattintson IDE.

Fotó: Bársonytalp Zala, Cicamentéseket segítő oldal / Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!