Frissen Zalából

2021.09.16. 17:30

Remek koncertekkel vár péntektől a Zalaegerszegi Sörfesztivál

Több mint ötvenféle sör, valamint koncertek sora várja azokat, akik a hét végén kilátogatnak a városi sportcsarnok melletti területre. A nyugat-dunántúli régió egyik legnagyobb sörfesztiválja pénteken veszi kezdetét.

Gyuricza Ferenc

Az ország egyik legnépszerűbb rockzenekara, az Edda a nyitónapon ad koncertet

Fotó: ZH Archívum

A háromnapos programot ezúttal is a Zalaegerszegi Gasztrokulturális Egyesület szervezi, amelynek elnöke, Székedli Bertold úgy fogalmazott lapunknak: mind zenei élményekben, mind a söröket illetően az elmúlt években megszokott színvonalat kínálják. A fesztiválra három kézműves sörfőzde, valamint öt sörgyár települ ki termékeivel, emellett családi és gyermekprogramokkal, kézművesvásárral, sörivóversenyekkel, hatvanméteres bungee jumpinggal, ingyenes városnéző sörbiciklivel igyekeznek kiszolgálni az igényeket, s arra is lehetőséget biztosítanak, hogy a Whiskysként ismert Ambrus Attilával találkozhassanak a fesztivál vendégei, aki ezúttal is keramikusként lesz nálunk jelen.

Az ország egyik legnépszerűbb rockzenekara, az Edda a nyitónapon ad koncertet
Fotó: ZH Archívum

– A Zalaegerszegi Sörfesztivál egyik legfontosabb részét a zenés programelemek jelentik – tette hozzá Székedli Bertold. – Pénteken 19 órától az Edda ad koncertet, majd a Delta és Lotfi Begi lép fel. Szombaton a Bagossy Brothers Company lesz a főzenekar, előttük a Szintaxis, utánuk a Zaporozsec zenél. Vasárnap délután gyermekeknek szóló programok lesznek az Alma együttessel, illetve Tompetivel és barátaival, míg 19 órától a Follow the Flow műsora zárja a háromnapos sörfesztivált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!