Frissen Zalából

2021.09.25. 11:30

A hét ingatlana: egy romantikus, kehidakustányi régiség

Mindössze 18 millió forintra lesz szüksége annak a személynek, aki szeretné megvenni a most következő, nyugalmat árasztó oázist. Ráadásul egészen apró, saját kézzel elvégezhető kozmetikázással pikk-pakk létrehozható egy modern-rusztikus házbelső. Így nem csak a nosztalgiázni vágyó idősebb korosztály, de a fiatalok számára is kincset érő lehet a csodás épület és a vonzó kert...

ingatlanbazar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Megvételre kínálom a képeken látható 60 m2 hasznos alapterületű családi házat Kehidakustány nyugodt, csendes falusias jellegű utcájában, a hozzá tartozó 1469 m2 es kerttel. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik, víz, villany, csatorna, gáz bevezetve. A ház vegyes falazatú, fa födémes, cserép fedésű tetővel, folyamatosan karbantartott, összkomfortos.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A fedett teraszon át érkezünk a házba, előszoba-étkező, konyha, kamra, fürdőszoba, és 2 szoba került kialakításra. A nagyobb, utcafronti szoba közel 20 m2, a kisebb 12 m2-és ebből nyílik a fürdő is. Kialakítását tekintve 2 ember részére állandó lakhatására lehet megfelelő, de akár családok hétvégi házaként, vendégházként is funkcionálhat. A ház fűtéséről egy vízteres cserépkályha, és egy újonnan beszerelt Westen típusú gázcirkó kazán biztosítja, lapradiátorokon keresztül. A házban külső ajtóval fatárolót alakítottak ki. A ház folytatásaként pedig nyári konyha épült. Valamint egy zárt kocsibeálló is rendelkezésre áll az udvarban. A terület gondozott, körbe kerített, ligetes, hatalmas diófával, több termő gyümölcsfával. A kert egy része még üresen áll, szabadon alakítható. [...]”

Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!