Jöjj, indián nyár!

2020.09.06. 07:00

Milyen lesz az idei őszi ruhadivat?

Az évszakváltás egyik legszembetűnőbb velejárója, hogy a lányok, nők, hölgyek, anyukák kinyitják a ruhásszekrényt, s megállapítják, nincs egy jó darabjuk, amit felvehetnének az őszi hetekre.

ZH

Papp Rita a minta nélküli barna, kislánya, Gérczei Gréta a fehér pólót kedveli

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Ráadásul az átmeneti időszak, a szabadba csábító csodás indián nyár is feladja a leckét, ilyenkor látunk már csizmát és még szandált a hölgyeken. A korosabbak tudják, nem kell eldobni a jobb állapotú holmikat, előbb-utóbb újra feljön a csillagzatjuk.

Papp Rita a minta nélküli barna, kislánya, Gérczei Gréta a fehér pólót kedveli
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Ha átlapozzuk 2020 őszi kínálatát, láthatjuk, néhány felsőruházati alapdarabot sosem kell nélkülöznünk, legfeljebb a szabásuk változik. A nagy divatházak most például az örökké népszerű dzsekiket gondolták újra. Ne csodálkozzunk, ha a trendi lányokon 5-6 számmal nagyobb és feltétlenül világos púderszínekben pompázó dzsekiket látunk, az lesz a menő, hogy jó nagy legyen, így ugyanis még több melegérzetet sugall. Ugyanez lesz a helyzet a kötött kardigánokkal, bő lesz, vastag kötésű, viselése emlékeztet a meleg plédbe való beburkolózásra, bekuckózásra. A fazonok között készüljünk a köpenykabátokra is, amelyek a földig érőig minden hosszúságban divatosak lesznek. Az eléggé elharapózott mustárszínt állítólag főleg a vörös és a fekete váltja, persze a kockás és az állatbőr-utánzatú minta marad. Az igazi bőr és a szőr manapság nem környezettudatos, az állatbarátok kinéznek vele minden társaságból. A fényes élénkzöld és kék dzsekiket csak a legfiatalabbaknak ajánlhatjuk jó szívvel, az idősebbeken megmosolyogtató anakronizmus.

Örülni fogunk az őszi esőknek, ha beszerzünk egy átlátszó esőkabátot és esernyőt, hozzá a még mindig hódító világos és magasított sportcipőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!