csendes vizeken

2020.09.19. 19:30

Kompkoncert a Balatonon: így búcsúztatta a nyarat a Bagossy Brothers Company (videó)

Nem éppen hétköznapi élményben lehetett részük mindazoknak, akik a minőségi szórakozás jegyében, a festői balatoni táj bűvkörében kompra szálltak csütörtökön, hogy Tihany és Szántód között különleges pillanatokat éljenek meg: mindehhez szorosan asszisztált a Bagossy Brothers Company.

Ujvári Klaudia

Fotó: Rockstar Photographers

Bagossy Norbert többször is kihangsúlyozta, hogy az első kompkoncertjükön vettek részt. Az elmúlt évek egyik legfelkapottabb zenekara rögtön dupla koncertet adott, ugyanis a rendezvényekre vonatkozó járványügyi intézkedések miatt gyors egymásutánban lehetett élvezni a zenét a Balaton közepén.

A Balaton színpadán a Bagossy Brothers Company
Fotó: Rockstar Photographers
Audiovizuális élmény
Fotó: Rockstar Photographers

A MOL Nagyon Balaton programsorozat részeként a tó két oldaláról, Tihanyból és Szántódról érkező két komp a magyar tenger középen összekapcsolódott, megadva az alaphangulatot az estébe nyúló koncertekhez.

„Vakít a kék”
Fotó: Rockstar Photographers
Fotó: Rockstar Photographers

A nagy sikerű Visszajövök című számmal indítottak, de elhangzott legújabb szerzeményük, a Fekszünk a strandon is. A legnagyobb hatásfokot – a naplementén túl – a Balatonhoz köthető dalaik, illetve azon klasszikusaik jelentették, mint például az Olyan Ő, a Valahol itt, vagy éppen a Harmónikás.

A közönség egy része maszkban, de ugyanolyan remek hangulatban tombolta végig a hamisítatlan nyárzárónak beillő estét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!