Évindító

2020.01.07. 13:40

Az újév első babája, összefogás Dávidkáért, zalaegerszegi emberölés – Így kezdődött 2020 Zalában

Felidézzük azt az 5 hírt, amellyel a 2020-as évet indítottuk.

zaol.hu

Kovács Patrik gyönyörű, egészséges kisfiú. Édesanyjával, Kovács Eszterrel

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Gergely Szilárd

A kisfiú a Muraszemenyén élő Kovács család negyedik gyermekeként, 3050 grammal, 53 centiméterrel, hosszú, világosbarna hajjal látta meg a napvilágot az újesztendő első perceiben.

Kovács Patrik gyönyörű, egészséges kisfiú. Édesanyjával, Kovács Eszterrel Fotó: Gergely Szilárd

Az anyuka elmondta: a január 4-re kiírt időpontnál korábban érkezett a kisgyermek.

Meghalt egy 65 éves keszthelyi férfi, amikor személyautójával letért a 83-as számú útról és fának csapódott Bakonyjákónál, január elsején kora reggel, mondta el Nagy Judit, megyei rendőrségi sajtóreferens.

Fotó: police.hu

Néhány nap leforgása alatt hihetetlenül sok pozitív erő és energia, rengeteg ember mozdult meg azért, hogy a súlyos betegségben szenvedő 8 éves kisfiú, Galuska Dávid németországi gyógykezeltetéséhez szükséges körülbelül 30 millió forint összegyűljön.

Galuska Sándor párjával, Galuskáné Csöndes Eszterrel négy gyermek, Réka, Luca, Sára és Dávidka szülője. A három leány után, negyedikként érkezett Dávid, akit nagyon vártak Fotó: ZH Archívum

A fejleményekről folyamatosan beszámolunk, egyúttal arra buzdítjuk olvasóinkat, segítsék előteremteni a várhatóan szükséges 30 millió forintot. Nem kell tízezrekre gondolni, elég egy vaj ára is ahhoz, hogy a kicsi Dávid eséllyel szállhasson szembe Góliáttal.

Megérkezett a rendőrség válasza a Zalaegerszegen december 16-án eltűnt, majd január 1-jén ugyanott előkerült 29 éves sárvári nő esetével kapcsolatban.

Fotó: Pixabay

Az eltűnéssel összefüggésben a rendőrök a 49 éves férfit a helyszínen elfogták és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon 2020. január 4-én 11 óra 43 perckor egy 53 éves férfi bejelentette, hogy otthonukban megölte élettársát.

Az emberölés a környék egyik lakásában történt
Fotó: Pezzetta Umberto

A rendőrök a lakásban holtan találtak egy 55 éves nőt, akinek halálát – az orvosi vélemény szerint – idegenkezűség okozta. További fejlemények ITT érhetők el az üggyel kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!