visszatekintés

2019.12.22. 15:00

A hős zalai rendőr és Szabó-Thomka Hanna foglalkoztatta olvasóinkat áprilisban

Cikksorozatunk újabb részében felelevenítjük április hónap legolvasottabb írásait.

zaol.hu

Lukácsi Péter éppen azt mutatja, hogy hol ugrott be az asszony a Kis-Balatonba

Fotó: Ujvári Klaudia

Januárban a legolvasottabb cikkek az időjárásról szóltak, ami valóban elég sok gondot okozott, hiszen a jégeső viharos széllel csapott Zala megyére. Februárban a zalaegerszegi Studio szórakozóhely bezárása, az UFO-k, de Kürnyeg Szabolcs története is foglalkoztatta olvasóinkat. Márciusban inkább a zalaegerszegi sportcsapatok kerültek rivaldafénybe.

Próbáltunk minél inkább a Zala megyét érintő eseményekre fókuszálni, így kimaradtak a felsorolásból a nagyvilág hírei, vagy éppen a hazai, illetve külföldi hírességekről szóló beszámolók, hiszen ellenkező esetben szinte kizárólag ebből kerülnének ki a legek.

Bemutatjuk Lukácsi Pétert, a zalai hős rendőrt, aki pénteken életet mentett

A szabadnapos rendőr, Lukácsi Péter a Kis-Balatonnál hajtott végre hőstettet. A veszélyhelyzetben azonnal cselekedett, megmentve az öngyilkosságot megkísérlő nő életét. IDE kattintva felelevenítheti a történéseket. Az eset folyományaként októberben Bátorság Érdemjellel tüntették ki.

Lukácsi Péter éppen azt mutatja, hogy hol ugrott be az asszony a Kis-Balatonba
Fotó: Ujvári Klaudia

Szabó-Thomka Hanna életét teljesen megváltoztatta az Exatlon Hungary

Szabó-Thomka Hanna ismerős lehet olvasóinknak, hiszen 2015-ben a Zala Szépe versenyen a döntőig menetelt. Azonban életét teljesen megváltoztatta a nagy sikerű Exatlon Hungary című műsor. Bár nem győztesen hagyta el a játékteret, mégis rengeteg élménnyel tért haza 99 nap után. IDE kattintva megtudhatod, milyen hatással volt Hannára a kaland.

Szabó-Thomka Hanna extrém körülmények között is bizonyította rátermettségét Fotó: ZH Archívum

Kínaiak alakítják át a Hotel Balatont Zalaegerszegen

A Hotel Balaton sorsa szintén rendkívül érdekelte olvasóinkat. A Wei család egymilliárd forintnyi magántőkét szánt a szálloda átváltoztatására. A hotel tulajdonosai, a romlás éveit feledtetni vágyva névváltoztatásról döntöttek, a létesítmény Willis Hotelként ékíti a belvárost. Részletes beszámolónk ITT olvasható.

Fotó: Katona Tibor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!