Kanizsára érkezik a Kozmix

2019.09.01. 07:00

Ön is visszasírja a '90-es éveket? Akkor van egy jó hírünk!

A kilencvenes évek lendületes elektronikus zenéje, a happy hardcore és a rave hulláma dobta felszínre Lányi Lala és Hozsó duóját, a Kozmix népszerűsége azonban a műfaj hanyatlását köve­tően is töretlen maradt. Az együttes jó időben váltott, így tudott a hazai könnyű­zene egyik állócsillagává előlépni.

Gyuricza Ferenc

Hozsó és Lányi Lala, azaz a Kozmix Fotó: ZH Archív

Kozmix a házban, Angyal, Kis világ, Mától fogva, Hol­napután – néhány örökzöld sláger a Kozmix repertoárjából, s persze a legújabb sikernóta, a Skorpió Dédapámjának feldolgozása. Az együttes sikere a táncolható ritmusokban, valamint a fülbe mászó dallamvilágban rejlik, ami a Kozmix tagjai szerint minden egyes dalukat jellemzi. A duó frontembere, Lányi Lala úgy fogalmazott, ahogy telnek az évek, úgy válik számukra egyre fontosabbá, hogy valóban maradandó alkotásokat tegyenek le az asztalra, a hamarosan megjelenő új nagylemezüket is ebben a szellemben készítik.

Hozsó és Lányi Lala, azaz a Kozmix Fotó: ZH Archív

A retró hullámot immár évek óta sikeresen meglovagló csapat az ország nyugati részén különösen népszerű, szinte nincs olyan buliszezon, hogy valamely zalai szórakozóhelyen ne bukkannának fel, legutóbb a Balaton partján a vonyarcvashegyi Magyar Tenger Disco közönségét varázsolták el. A nagykanizsai fellépésük kapcsán pedig egy vidám, szórakoztató partit ígérnek a közönségüknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!