Februárban alakult a formáció

2019.04.14. 07:00

Hallgass bele Te is a Hellogram együttes fergeteges dalfeldolgozásaiba (videó)

A négytagú zalai együttes nagyszerű hangulatot varázsolt pénteken a Reininghaus étterembe.

Rákos Bianka

Fotó: Rákos Bianka

Teltházzal zajlott le az ingyenes koncert, ahol nemcsak híres filmek, de jól ismert dalok feldolgozásaiba is belehallgathattak a látogatók. A februárban alakult együttes tagjai bizonyára nem ismeretlenek a zenerajongóknak: Gál Szabolcs és Pércsi Beáta énekesek, Polgár Péter gitáros, valamint Koller László basszusgitáros már korábban is többször megmutatták tehetségüket.

Fotó: Rákos Bianka

A koncerten elhangzott dalok legtöbbje akusztikus hangzást kapott – többek között Michael Jacksontól a Beat it, valamint a Korn metálegyüttestől a Word up című sláger is vadonatúj köntösben csendült fel.

A régi klasszikusok mellett természetesen az új kedvencek is megfértek, Lady Gaga és Bradley Cooper Shallow című duettjének feldolgozása például hatalmas vastapsot kapott a közönségtől.

Az eseményen készült videóinkban Chris Isaak-től a jól ismert Wicked Game-t valamint Bruce Springsteen-től I'm on Fire-t adják elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!