Féktelen szórakozás

2019.04.15. 12:00

Fekete mágia helyett határtalan jókedv uralta a kanizsai boszorkánybált

Vörös és fekete mókás dressz és mérhetetlen jókedv volt a belépés feltétele a pénteki boszorkánybálba.

Szabó Zsófia

Kovács Dávid, Pokorádi Nóra, Fazekas Attila a bálon

Fotó: Gergely Szilárd

A Pannon Egyetem helyi kampuszának hallgatói önkormányzata és a Kanyssa Hallgatói Alapítvány önkéntesei által szervezett kiváló hangulatú eseményre az intézmény távolabbi képzési helyeiről, köztük Veszprémből is sok hallgató érkezett, emellett a szenior, tehát a korábbi diákok közül is sokan mulattak a bálban.

Kisiván Kinga, a hallgatói önkormányzat elnöki megbízottja elmondta: a program az egyetem jeles, szórakoztató eseményeinek sorába tartozik.

Kovács Dávid, Pokorádi Nóra, Fazekas Attila a bálon
Fotó: Gergely Szilárd

– A bál ötletgazdái korábbi hallgatók voltak, akik a téli kocamuri program után szerettek volna a tavaszi időszakra is rendhagyó bulit szervezni. Így született meg a boszorkánybál, amely az akkori hangulathoz mindössze annyiban kapcsolódik, hogy a báltermet mécsesekkel világítjuk meg – összegezte Kis­iván Kinga.

A hajnalig tartó tánc és a finom vacsora a boszorkánybál részét képezte, csakúgy, mint a féktelen szórakozás.

Nem kell sokáig várniuk az újabb bulira a PEN hallgatóinak, május elején ugyanis a kollégiumi nevelőtanárok ezúttal is megszervezik az immár hagyományos tavaszváró kondérpartit. A kampusz udvarán tartandó rendezvényen a gasztronómia kapja a főszerepet, főzőversenyek révén. Azt követően pedig a tanárok és a diákok közösen nagyszabású bulival zárják a napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!