Ez történt 2018-ban

2018.12.23. 13:00

A májusi eső tényleg aranyat ér?! – A víz uralta a legekből álló listánkat

Kicsivel több, mint egy hét múlva köszöntjük az új évet. E jeles okból kifolyólag hónapokra lebontva megtekinthetitek, hogy mely cikkeinkre kattintottatok az év folyamán a legtöbbször.

zaol.hu

Az előző top 3-as listáinkat láttad már? Ha nem, akkor most egy gombnyomással elérheted a januári, februári, márciusi és áprilisi összesítőnket egyaránt. Most is szeretnénk előre jelezni, hogy az összeállításunkból kihagytuk a közlekedési baleseteket, a rendőrségi híreket és a tragédiákról szóló bejegyzéseket. Próbáltunk minél inkább a Zala megyét érintő eseményekre fókuszálni, így kimaradtak a felsorolásból a nagyvilág hírei, vagy éppen a hazai, illetve külföldi hírességekről szóló beszámolók, hiszen ellenkező esetben szinte kizárólag ebből kerülnének ki a legek.

Mutatjuk, hogy mi történt 2018 májusában!

1. Szerda reggelre elfolyt a víz a zalakarosi tóból

Meghökkentő látvány fogadta aznap reggel a termáltó környékén sétálókat, az éjszaka folyamán ugyanis elszivárgott a víz a mederből. A teljes cikket ITT tudod elérni.

2. Zala megye végzős diákjai

Május hónap tradicionálisan a ballagó, érettségiző tanulók körül forog. Ezúttal sem volt másképp. A teljes cikket ITT böngészheted át.

3. Felvételek a pénteki heves esőzésről Keszthelyről

Az adott napra ígért csapadék nem kímélte a keszthelyieket. A teljes cikket ITT olvashatod el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!