Ez történt 2018-ban

2018.12.25. 13:00

A holdfogyatkozás és a Balaton Hotel átépítése foglalkoztatott benneteket leginkább júliusban

Egy hét múlva köszöntjük az új évet. Ennek örömére elhozzunk Nektek hónapokra lebontva azon cikkek listáját, melyeket előszeretettel olvastatok ebben az esztendőben.

zaol.hu

Az előző top 3-as listáinkat láttad már? Ha nem, akkor most egy gombnyomással elérheted a januári, februári, márciusi, áprilisi, májusi és júniusi összesítőnket egyaránt. Most is szeretnénk előre jelezni, hogy az összeállításunkból kihagytuk a közlekedési baleseteket, a rendőrségi híreket és a tragédiákról szóló bejegyzéseket. Próbáltunk minél inkább a Zala megyét érintő eseményekre fókuszálni, így kimaradtak a felsorolásból a nagyvilág hírei, vagy éppen a hazai, illetve külföldi hírességekről szóló beszámolók, hiszen ellenkező esetben szinte kizárólag ebből kerülnének ki a legek.

Mutatjuk, hogy mi történt 2018 júliusában!

1. Átépítik a felszámolt Balaton Hotelt Zalaegerszegen

Évekig üresen állt, és egyre romlott az egykori Balaton Hotel épülete. Júliusban kezdték el az épület felújítását. A teljes cikket ITT tudod elérni.

2. Ebben a században nem láthatunk már hasonlót Zalában

A teljes holdfogyatkozás nyújtott különleges égi látványosságot a Zala megyében élőknek is. A teljes cikket ITT böngészheted át.

3. A hévízi lány lehet Magyarország Szépe

A hévízi Ollári Barbara indult a szépségkirálynő választáson. A vele készült teljes interjút ITT olvashatod el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!