Ez történt 2018-ban

2018.12.28. 13:00

A Delta ellopta a show-t októberben

Csak napok választanak el minket 2019-től. Most október hónap legolvasottabb cikkeit mutatjuk meg.

zaol.hu

A szilveszter közeledtével a hónapokat egyesével áttekintve megmutatjuk, hogy mely témák érdekelték olvasóinkat a leginkább a 2018-as évben. A januári, a februári, a márciusi, a májusi, a júniusi, a júliusi, az augusztusi és a szeptemberi listánkat a hónapokra kattintva érheti el!

Ahogy megszokhatták, összeállításunkból kihagytuk a közlekedési baleseteket, a rendőrségi híreket és a tragédiákról szóló bejegyzéseket. Főleg a Zala megyét érintő eseményekre fókuszáltunk, így kimaradtak a felsorolásból a nagyvilág hírei, vagy éppen a hazai, illetve külföldi hírességekről szóló beszámolók, hiszen ellenkező esetben szinte kizárólag ebből kerülnének ki a legek.

Mutatjuk, hogy mi történt 2018 októberében!

1. Átlépte a 10 milliós megtekintést a Delta egyik videoklipje

Az népszerű zalai együttes Mese című slágere csodálatos eredményt ért el a YouTube-on. A teljes cikket ITT tudod elérni.

2. Teszteld le, mennyire birtoklod a zalai falusi nők tudását!

Tudtad, hogy október 15-én volt a falusi nők világnapja? A teljes cikket ITT böngészheted át.

3. Zalában is megindult a „Büdös Margit” invázió – 3+1 tipp, amivel garantáltan megszabadulhat tőlük!

Szerkesztőségünket is ellepték a poloskák. Adtunk pár tippet, hogy mivel tudunk megszabadulni tőlük. A teljes cikket ITT olvashatod el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!