Hirdetés

2018.08.21. 12:49

Mellnagyobbítást részletre: ez a legújabb sláger

Telt kebleket szeretnél magadénak tudni? Fontosnak tartod, hogy a dekoltált felsők is vadítóan álljanak?

A mellek mérete a genetikától, a szoptatás időszakától vagy akár súlyváltozástól függően is alakulhat, de természetesen az évek múlása is hatással van azok állapotára. A mellnagyobbítás nők ezrei számára nyújt megoldást a problémára, és egyúttal a magabiztosság kulcsát is adhatja. Akkor is lehetőség van a méretnövelésre, ha egyébként a logó mellek korrigálása a cél, s ilyenkor a mellfelvarrást kombinálja a szakember az implantátum beültetésével.

Bár rutin beavatkozásról van szó, de sokan mégis hosszasan gondolkodnak rajta és gyűjtenek bátorságot annak érdekében, hogy szike alá merjenek feküdni. Mindemellett ott van még a dolog költségvonzata, hiszen nem ritka, hogy akár az egymillió forint körüli összeget is kiteszi az. A hitel lehetőségek a plasztikai sebészetnél is jelen vannak, így ha nem tudod, vagy nem szeretnéd egyösszegben kifizetni a beavatkozás ellenértékét, akkor igénybe veheted a kedvező hitelajánlatokat is. Érdemes a szezonális akciókkal is tisztában lenni, hiszen ezek esetében akár több százezer forintot is megtakaríthatsz az általános költségekből.

A mellnagyobbítás egyébként még mindig a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás, mely mellett már egészen fiatal nők is gyakran döntenek. A másik csoport a várandósságon átesett nőké, akik szeretnék visszanyerni korábbi alakjukat, formáikat, és kebleik feszességéért is tenni kívánnak. A klinikákon ma már speciálisan számukra kialakított csomagokkal is találkozhatunk, melyek kapcsán a szakember kifejezetten azokat a területeket veszi célba, amelyek ebben az életszakaszban problémásak lehetnek.

S hogy mit várhatunk a mellnagyobbítástól? A tényleges végeredmény nem csak a szakértelemtől függ, hanem a választott implantátum formájától, fajtájától, vagy például a beültetés konkrét helyétől is. Persze nem mehetünk el a méret kérdése mellett sem, amelyet érdemes úgy megválasztani, hogy az passzoljon majd testalkatunkhoz. A kényelmes mindennapok és például a hátfájás elkerülésének megelőzéséért célszerű racionálisan dönteni, főleg azért is, mert a munkájukra igényes szakemberek gyakran nem is vállalnak el extrém méretű mellnagyobbításokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!