Te mivel csobbansz idén?

2018.08.09. 17:44

Balaton, nyár, flamingók: jópofa strandkellékekre bukkantunk a keszthelyi városi strandon

Meglátogattuk a pavilonsort és a városi strandot, hogy megtudjuk, milyen formájú strandkellékek népszerűek idén nyáron.

Németh Lilla

A flamingók a vízben is szuperül mutatnak

A különféle vicces matracokból, úszógumikból Keszthelyen sincs hiány: felsorolni is képtelenség lenne a teljes kínálatot, de az ottjártunk során láttunk például élethű pizzaszeletet, hatalmas nyalókát, jégkrémet, de sokféle állatfigurát is.

Széles kínálat csábítja a nyaralókat Keszthelyen is

Vajon ebből a gazdag kínálatból melyek a nyaralók kedvencei? Egy strandkellékeshez betérve Augusztényi Brigitta eladótól megtudtuk, hogy a felfújható strandcikkek közül a gyerekeknél a mesefigurás termékek a legnépszerűbbek, míg az idősebb, felnőtt korosztály számára idén a nyarat idéző formák, különösen a flamingó most a nagy sláger.

A városi strandon tapasztaltak alátámasztották az eladó szavait. A flamingók és a fánkok is szép számmal képviselték magukat: az előbbiek között volt igazán méretes darab is, míg az utóbbiak közül a kedvencünk egy igazán élethű, már-már tényleg beleharapásra csábító mintázatú volt. Nézze meg galériánkat!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!