Lista

2017.10.27. 16:59

Az 5 legviccesebb nevű étterem Zala megyében

Nemcsak a zalai kocsmák, hanem az éttermek között is vicces nevekre bukkanhatunk.

Németh Lilla

Korábban vicces kocsmaneveket gyűjtöttünk nektek, ezúttal szétnéztünk az éttermek elnevezései között. Zala megyében bizony kreatív elmék lakoznak, ugyanis bőven volt miből válogatni. Mi ezeket választottuk!

Dödölle Kisvendéglő

A dödölle egy igazi zalaikum, ráadásául ez a vendéglő éppen nagykanizsai, ahol a közkedvelt Bor és Dödölle Fesztivált minden évben megrendezik. Remek névválasztásnak találjuk, hiszen egy jó kis dödöllének szinte lehetetlen ellenállni.

Dübörgő Elefánt

A Dübörgő Elefánt étterem Keszthely és Hévíz között található. Vajon a név arra utal, hogy az éhes vendégek dübörgő elefántcsordaként rohamozzák meg a helyet?

La’Koma étterem

A keszthelyi La’Koma étterem játékos nevével vívta ki helyét a listánkon. Ha a barátokkal, avagy komákkal szeretnénk egyet lakomázni, akkor ideális helyszín lehet.

Favorit Fogadó

A Lentiben található Favorit Fogadó esetében semmit sem bíztak a véletlenre, hiszen már a neve is arra kötelezi, hogy a legnépszerűbb vendéglátóhely legyen a környéken.

Paradicsom Étterem

Jóllehet a paradicsom önmagában teljesen illeszkedik a gasztronómiához, az a mondat mégiscsak viccesen hangzik, hogy a Paradicsom-ba megyünk. Főként, hogy a bibliai Paradicsomot is kihallhatjuk belőle. Ez az étterem Zalaegerszegen lelhető fel.

Folytatnád a sort? Írd meg nekünk kommentben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!