Helyi bulvár, celeb

2024.01.06. 16:27

Új dal érkezett az Audioshake zenekartól

Pénteken mutatta be vadonatúj, Eszter című dalát a Zalaegerszegről elszármazott, többek között a Megasztár című televíziós műsorból ismert énekes, Bella Levente zenekara, az Audioshake. A még 2016-ban alakult csapat ismét megváltozott felállásban, ezúttal már öt fős formációként folytatja.

Gyuricza Ferenc

Az első tagcserét még a nyár folyamán jelentette be az Audioshake, akkor a Bad Acrobats egykori zenésze, Mikolai Petra személyében új dobos érkezett a zenekarba, de ugyanekkor csatlakozott a billentyűs Gyöngyösi Barna is. Az ily’ módon négy fősre bővült zenekar július 24-én Budapesten, az A38 Hajó színpadán mutatkozott be először a közönség előtt. 

A megváltozott felállású Audioshake
Forrás: Audioshake zenekar

Ősszel tovább folytatódott a zenekar átalakulása. Bella Levente úgy döntött, hogy felhagy a basszusgitározással, ezért erre a posztra Herr Attilát kérték fel, aki session-zenészként számos hazai produkcióban működik közre, illetve távozott Bella Levente régi zenésztársa, a gitáros Juhász Róbert is. Utóbbit az ÖnésÖn zenekar tagja, Varga András váltotta. Az öt fős felállás bemutatkozó szerzeménye a zeneileg is némi irányváltást mutató Eszter című dal lett, ami Bella Levente szerint azt a vélhetően már sokak számára ismerős érzést próbálja meg a zene nyelvén közvetíteni, amikor „egy szórakozóhelyen bejön a lány (vagy a fiú), de nem mersz odamenni hozzá, és csak az arcszerkezet alapján találgatsz, hogy vajon mi lehet a neve”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában