gyászol a magyar zenei élet

2021.02.07. 07:00

Így emlékeznek Siklósi Örsre a zalai zenekarok

A február 5-én elhunyt, mindössze 29 éves énekes halálhíre sokkolta a zalai együtteseket is.

zaol.hu

Budapest, 2018. február 24. Az AWS zenekar, miután Viszlát nyár című dalával megnyerte A Dal 2018 televíziós versenyt a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2018. február 24-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Fotó: Bruzák Noémi

„Felfoghatatlan, hogy megtörténhet ilyesmi... Búcsúzunk Tőled Örs! Őszinte részvétünk az egész családnak és az AWS zenekarnak” – írja közösségi oldalán a Zalaegerszegen alakult Tales of Evening metál zenekar, akik egy régi közös fotóval emlékeztek elhunyt zenésztársukra.

https://www.facebook.com/talesofevening/photos/a.787012131363531/3845356275529086/

A nagykanizsai Your Last Steps az alábbi szavakkal búcsúzott Örstől:

„Lelkesedésed, a színpadi jelenléted, az elszántságod és nem utolsó sorban a zenéd inspiráló volt mindannyiunk számára... És még a leukémia terhe alatt is, az utolsó pillanatig terveztél, írtál és maradtál pozitív... Köszönünk mindent Örs... Legyen az Álmod szép”

A Lovecrose rockzenekar egy régi, 2016-os koncertfelvételt osztott meg a közösségi médiában, melyhez csak ennyit fűztek: Hiányozni fogsz Örs!

A zalai és vasi kötődésű Ocho Macho így reagált: „Nem találunk okokat és szavakat sem. Öleljük a hozzátartozókat és az Aws zenekar tagjait is. Nyugodj békében Örs...”

Ahogy korábban megírtunk, Siklósi Örsöt még 2020 nyarán diagnosztizálták leukémiával, végül pénteken hunyt el hosszú küzdelmek után. Az AWS zenekar Zalaegerszegen legutóbb 2019-ben járt, egy fergeteges fellépés keretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában