új dal is várható

2021.01.09. 15:30

Kaczor Feri bizakodva, pozitívan tekint a 2021-es évre

Végre magunk mögött hagytuk 2020-at, ám a jövő még kétségekkel teli. A népszerű zalai mulatós, Kaczor Feri elárulta nekünk, hogy mit vár a 2021-es évtől.

Németh Lilla

Fotó: Németh Lilla

- 2020 mindannyiunk számára rendhagyóan alakult. Mit vár 2021-től?

- Pozitívan nézek az idei év elé, remélem, hogy javulni fog a járványhelyzet. Mint előadóművész, nagyon hiányzik nekem a színpad. Szerencsére a muzsikát nem kell nélkülöznöm, hiszen van egy stúdióm, a közönséggel való találkozás azonban kimarad. Bízom benne, hogy a vakcina megoldást fog nyújtani.

- Bár még sok minden bizonytalan, az évváltás mindig új reményeket hoz. Milyen tervei vannak idénre?

- Ilyenkor, a téli időszakban egyébként is el szoktam vonulni dalokat írni, hangszerelgetni, ez most sincs másként. Egyelőre ezzel töltöm a napjaimat és persze bizakodom, hogy a tavasszal már újra felléphetek.

- Lehet tudni, hogy min dolgozik most?

- Jelenleg a bezártság élménye adja számomra az ihletet. Az egyik készülő dalom például arról szól, hogy az elmúlt egy évet már sajnos nem lehet visszahozni. Ehhez szeretnék egy klipet is forgatni, valószínűleg otthoni körülmények között, amelyet előreláthatólag egy hónapon belül mutatok be a YouTube-csatornámon.

Kaczor Feri 2020-as évet tükröző dala:

- 2020 tavaszán a megváltozott világról énekelt. Mit gondol, mire van most szüksége leginkább az embereknek?

- Tavaly nyáron, amikor átmenetileg színpadra állhattam, azt tapasztaltam, hogy az emberek továbbra is óvatosak, távolságtartóak maradtak, nem az a világ van, amit magunk mögött hagytunk. Reménykedem benne, hogy 2021-ben visszakapják a biztonságérzetüket és újra képesek lesznek önfeledten mulatni, mert a jókedvre, a felszabadult pillanatokra szükség van az életben.

Kapcsolódó cikkeink:

https://www.zaol.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/kaczor-feri-uj-videoklipjeben-kolti-a-penzt-4256376/

https://www.zaol.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/kaczor-feri-uj-dalaban-a-megvaltozott-vilagrol-enekel-4210821/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában