Vadonatúj videóklip

2020.11.13. 09:00

Paulo Coelho-val támad rekeszizmainkra az Audioshake (videó)

A zalai formáció egy igen humoros dallal próbálja feldobni a pandémia és a ködös őszi időjárás okozta mélabús napokat.

Rákos Bianka

Bella Levente

A Bella Levente által fémjelzett Audioshake a koronavírus alatt sem pihen. A zenekartól legutóbb tavasszal kaptunk egy dalt az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál tiszteletére, a minap pedig egy újabb videóklippel jelentkeztek. A főszereplő ezúttal a közhelyektől hemzsegő idézetei miatt „mémesedett” bestseller író, Paulo Coelho.

S miért pont ő? Bella Levente így válaszolt:

- A világjelenség Magyarországot sem kerüli el. Sommás okosságok, hűtőmágnes igazságok. Végtelen leegyszerűsítés és semmitmondó közhelyek. Akármerre nézünk, ez vesz minket körbe, de legfőképp főleg az interneten jönnek velünk szembe a gyanús mondatok. Nem maradhat feldolgozás nélkül ez az életérzés sem. Gondjaid vannak? Egy kép és egy mondat megoldja. El akarod kápráztatni a környezeted? Csak dobj fel egy fotót egy aranyköpéssel, és már jönnek is a like-ok! Na ez az a világ, ami már valójában nem is az író, hanem az önálló életre kelt műveinek életútját ábrázolja, és hogy mire használunk egyébként fontos gondolatokat. A videoklipben olyannyira átszellemülnek olvasás közben a zenekar tagjai, hogy ők maguk is Paulo Coelho-vá válnak és megannyi csoda történik még velük, érdemes megnézni – fűzte a kliphez.

A videó csütörtökön debütált a legnagyobb videómegosztó portálon. Ahogy Bella Levente fogalmazott: Vigyázat, vicces és ironikus tartalom!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában