Zenevilág

2020.06.29. 12:04

Varázslatos koncerttel tért vissza Pál Krisztina a Magyaruccával (videó)

Kellemes nyári meleg és a grillételek fenséges illata adott tökéletes hangulatot a népszerű együttes szombati fellépéséhez.

Rákos Bianka

A zalaegerszegi Reininghaus Söröző melletti parkolóba visszatért az élet. A gyönyörűen kivilágított színpad, a nagyszerű zene és a vendégek jó hangulata szinte el is feledtette velünk az elmúlt hónapok megpróbáltatásait, amelyeket a koronavírus okozott. Úgy tűnt, az emberek már valóban ki voltak éhezve egy kis szórakozásra, hiszen a helyszín csordultig volt az érdeklődőkkel.

A Kriszti és a Magyarucca új felállásban lépett színpadra, Pál Krisztina énekesnővel, dr. Vigh András basszusgitárossal, Nagy Róbert ütő-hangszeressel valamint Hóbor László billentyűssel, ezúttal a zenekar vezetője, Z. Lukács Sándor nélkül. A két részre bontott koncerten számtalan régebbi saját dal mellett, mint például a Kicsihuszár, egy vadonatúj, még sosem hallott sláger is elhangzott. A bensőséges légkörhöz nemcsak az időjárás, a jó hangtechnika, de a közönség lelkesedése is rengeteget hozzátett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában