egy kis buli

2020.06.02. 15:34

Köszöntsd a nyarat zalai előadók legpörgősebb slágereivel!

A koronavírus miatt az idei nyárra talán kicsit nehezebben tudunk majd ráhangolódói, ezért hoztunk néhány dalt, amelyek elterelhetik figyelmünket a nehéz napokról.

zaol.hu

Végre itt a legforróbb évszak, s reméljük az időjárás is egyre kegyesebb lesz hozzánk. A korlátozások feloldásának hála a strandok már kinyitottak, de ha még várna a csobbanással, ezekkel a szuper slágerekkel is hangolódhat a nyárra. Kifejezetten zalai előadók, jó hangulatú dalaival készültünk.

Kocsmazaj – Most fontos

Pontosan egy évvel ezelőtt: 2019 június 2-án debütált a zalai zenekar Most fontos című klipje. A videót Zalaegerszegen rögzítették, pillanataiból pedig árad a jó hangulat. Vigyázat, dallamragadást okoz!

Josh feat Delta – Gyere, csináld még!

Hogyan is hiányozhatna Delta dal, egy vidám slágereket felvonultató listáról? A népszerű buli zenekarnak rengeteg igazi nyári slágere van, mi azonban most egy szokásosnál diszkósabb számot választottunk tőlük. Bár a 2014-es Gyere, csináld még, nem kifejezetten a nyárról szól, biztosan mindenkinek eszébe jut róla a forró bulik hangulata!

Rio zenekar – Pár lépésre a Balaton

A Rio első saját dala, a Pár lépésre a Balaton 2018-ban debütált, s azóta is rendszeresen felcsendül a zenekar bulijain. Igazi, klasszikus nyári sláger, melynek videóklipje láttán, rögtön kedvünk támad bepattanni az autóba, s meg sem állni a magyar tengerig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában