Kulisszatitkok

2023.03.16. 11:56

Nézze meg, hogyan készült fel a Puskás Stadion az év egyik legfontosabb meccsére (videó)

Ma este játszák a Ferencváros Leverkusen visszavágó mérkőzést a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében. Mivel a magyar csapatnak kétgólos a hátránya, hatalmas fegyvertény lenne, ha ezt ledolgozva ki tudná ejteni a német együttest.

A Ferencváros játékosai edzenek a Puskás Arénában 2023. március 15-én

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Az FTC labdarúgó csapata csoportelsőként jutott az Európa Liga nyolcaddöntőjébe, ezért tavaly év végén úgy döntött a Ferencváros vezetősége, hogy a Groupama Arénából a Puskás Stadionba költöznek. Az eladott jegyek alapján közel teltház lesz a stadionban a mai mérkőzésen. A stadion üzemeltetői mindent megtettek annak érdekében, hogy a nézők és természetesen elsősorban a Ferencváros csapata minél jobban érezze magát a meccs előtti felkészülésen és majd a mérkőzésen. A videóból kiderül, hogy a Puskás Stadion a legapróbb figyelmességekre is ügyelt az előkészületek közben.

A Ferencváros kétgólos hátrányból várja a Bayer Leverkuseni elleni visszavágót a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében, így hatalmas fegyvertény lenne, ha ezt ledolgozva ki tudná ejteni a német együttest csütörtökön.

Csercseszov: 13 felnőtt játékossal kell helytállnunk

Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző szerint annak ellenére helyt kell állnia a Ferencvárosnak a Bayer Leverkusen ellen, hogy mindössze 13 bevethető felnőtt játékosa van a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének csütörtöki visszavágóján.

Senki nem épült fel a sérült futballistáink közül, így 13 felnőtt játékosunk bevethető, a többiek utánpótláskorú labdarúgók, de ennek ellenére helyt kell állnunk, csak ez számít - mondta szerdai sajtótájékoztatóján az MTI érdeklődésére az orosz szakember, aki öt tanítványára sérülés, Botka Endrére pedig eltiltás miatt nem számíthat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában