Krimi

2024.02.01. 12:30

Borzalmas részletek derültek ki a jászszentandrási gyermekgyilkosság ügyében (videó)

Megölte a kislányát, majd végzett magával a kádban egy 40 éves nő. A szomszédok szerint az anya többször fenyegetőzött, hogy szörnyű gyilkosságra készül.

Illusztráció: Shutterstock

Egy hároméves kislány és az anyja holttestét találták meg a rendőrök hétfőn egy jászszentandrási házban. Úgy tudni, a gyereket az anyai nagymamának ítélték, de a nő nem akarta elveszíteni, ezért zárkózott be aznap a házba. A rendőrök a gyermekvédelem munkatársaival együtt hangosbemondón szólították fel a nőt arra, hogy jöjjön ki – derül ki a Tények.hu cikkéből. 

Állítólag órák teltek el, amíg a rendőrök egy lakatos segítségével kinyitották az ajtót, és bejutottak a házba. Már sem az anya, sem a kislány nem élt. A rendelkezésre álló információk szerint a gyermeket megfojtották, a nő pedig felvágta az ereit a fürdőkádban. 

Mécses ég a ház előtt, ahol a tragédia történt
Fotó: Pesti József / Szoljon.hu

Az asszony bosszúból ölhette meg kislányát, úgy tudni, így akart fájdalmat okozni a gyermek édesapjának.

A nő a jászapáti gimnázium könyvtárában dolgozott, az apa pedig egy szeméttelepen. A kislány születése után folyamatosan veszekedtek, majd különköltöztek. Állítólag a férfi többször is hangoztatta, hogy elveszi a gyereket, a nő pedig ellene hangolta a kislányt.

A szomszédok a tragédia előtt néhány nappal hangos veszekedésre lettek figyelmesek. Pénteken, miután a gyereket hazahozta a férfi, a nő először be akarta csalogatni a házba, miután ez nem sikerült késsel és gázspray-vel támadt rá. Egy férfi akadályozta meg a gyilkosságot. Rendőrök vitték el a nőt, kórházba került, de másnap kiengedték.

Az ügyben még számos tisztázatlan részlet van, a rendőrség továbbra sem adott a tragédiával kapcsolatban további tájékoztatást. Emberölés miatt indult büntetőeljárás, szakértők vizsgálják az eset körülményeit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában