Krimi

2023.08.26. 04:50

Trükkös tolvaj: házában alvó nő füléből lopott el egy fülbevalót, úgy hogy közben az utcán volt

A hajdúhadházi rendőrök most fejezték be a nyomozást egy nagyon trükkös tolvaj ügyében.

MW

A trükkös tolvaj eszköze

Forrás: Police.hu

Egy hajdúhadházi nő tett bejelentést a rendőrségre 2023. július 8-án éjjel arról, 

hogy valaki alvás közben ellopta az arany fülbevalóját a füléből.

A sértett elmondta, hogy az ágya közvetlenül a hálószobája ablaka alatt van, és az ismeretlen azon keresztül hajolhatott be a helyiségbe. 

A nő felriadt arra, hogy valaki a fülénél matat, de hívatlan vendége egy pillanat alatt kiakasztotta az ékszert, és elmenekült a helyszínről.

Ebből a kevés információból kezdték meg az elkövető keresését és beazonosítását. Házról házra jártak és gyűjtötték az adatokat. Azonban egy óra alatt a rendőrök látóterébe került egy helyi fiatal, akit kapcsolatba tudtak hozni a bűncselekmény elkövetésével. 

A 21 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, beismerő vallomást tett.

A fiatal bement az ingatlan kertjébe és odahúzott egy széket az ablakhoz, hogy kényelmesen be tudjon hajolni rajta. Végig pásztázta a szobát, majd a legkézenfekvőbb értéknek a sértett fülbevalóját találta. Óvatosan kiakasztotta, majd futásnak eredt.

A nyomozók kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását, amit a bíróság elrendelt - írja a police.hu.
Az eredeti cikk IDE KATTINTVA olvasható!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában