Krimi

2023.08.07. 14:23

Bánatában megszökött a lovastáborból az 5 éves Noel, egy rendőr találta meg

Nem volt pénze jégkására, ezért világgá ment.

MW

Borítókép: illusztráció

Forrás: Shutterstock

A július 27-én elkóborolt kisfiút a járőrkocsiból vette észre egy rendőr – írja a police.hu nyomán a Magyar Nemzet.

Gaál Szabolcs törzszászlós egy helyszíni megtekintésről indult vissza az örsre július 27-én, amikor az út szélén feltűnt neki egy egyedül sétáló kisfiú. Amikor megállt, látta, hogy a gyermek sír, és az anyukáját keresi. Az apróság elmondta, hogy Noelnek hívják és ötéves.

 

A törzszászlós elindult vele megkeresni az édesanyját, ám útközben kiderült, hogy a kisfiú egy lovastáborból szökött el. A rendőr visszavitte oda a kisfiút, és megkereste a tábor vezetőjét, aki azt mondta Gaál Szabolcsnak, hogy tudtak Noel eltűnéséről. A idősebb gyerekek már keresték, azonban sem a szülőket, sem pedig a rendőrséget nem értesítette még senki az esetről.

Kiderült, hogy aznap jégkását kínáltak a gyerekeknek, de a kis Noelnél nem volt elég pénze. Annyira a szívére vette, hogy nem tudott venni belőle, hogy elindult világgá. 

Illusztráció: Shutterstock
Fotó: MNStudio

A kisfiú eltévedt, a tábortól már közel négy kilométerre gyalogolt, amikor Gaál Szabolcs megtalálta.Az édesanyát a törzszászlós értesítette az esetről. A rendőrség vizsgálja, hogy történt-e kiskorú veszélyeztetése a tábor vezetői részéről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában