Krimi

2023.02.24. 06:05

Csak a holtteste került elő a vértesszőlősi édesapának – egy hónapja keresték

Családja, barátai és ismeretlenek is megfeszített erőkkel kutattak utána.

Forrás: Shutterstock

Fotó: ArtOlympic

Nagy Kálmán január 20-án, pénteken este tűnt el Vértesszőlősről. A családja úgy tudta, hogy az 52 éves családfő egy céges rendezvényre megy, ám kollégái szerint már reggel lemondta azt az utat – írja a kemma.hu. 

Az eleinte rendelkezésre álló adatok szerint azt feltételezték, hogy a férfi vonatra szállt, ezért több kutató-mentő csapat, köztük kutyás keresők is a vonatállomásokon keresték a családapa nyomát. Később azonban a MÁV vonatkameráinak felvételeiből kiderült, hogy a férfi nem szállt vonatra, gyalog indult útnak.

− 12 óra 10 perc körül érkezett állampolgári bejelentés, hogy Vértesszőlős külterületén a kerékpárút és a vasúti sínek közötti bokros területen egy holttestet találtak. A kiérkező orvos szakértő idegenkezűségre utaló körülményt nem állapított meg a helyszínen. A halál körülbelül két-három héttel ezelőtt következhetett be. 

Az elhunyt személy felnőtt férfi, akinek a ruházata teljesen megegyezik a január 20-án Vértesszőlősről eltűnt 52 éves személy ruházatával – közölte a rendőrség.

A kemma.hu információi szerint az eltűnés hátterében nem állt családi konfliktus. A családapa nem volt labilis vagy beszámíthatatlan, ám, mint azt a Borsnak a lánya, Szűcs-Nagy Nikoletta elárulta, az eltűnése előtti időszakban lehangolt volt. A sok munkahelyi stressz miatt fel is akart mondani.

 

 

Címkék#tragédia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában