Bulvár-celeb

2024.01.19. 20:00

Baj van? Metzker Viki sejtelmes fekete-fehér képet posztolt

A cicájánál keres vigaszt a szexi DJ?

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Aggodalomra okot adó fotót tett közzé Metzker Viki, aki látszólag élete legjobb időszakát élte az elmúlt hónapokban. A szexi DJ most azonban aggasztó fekete-fehér fotót posztolt…

Az állatok érzik, ha valami nincs rendben… csoda kis lények, rengeteg szeretettel

– írta ki 24 óráig elérhető Instagram storyjában Viki.

Forrás: Instagram

Több kommentelő az egykori nyuszilány egészségéért vagy házasságáért aggódott, de voltak, akik úgy vélték,  csak figyelemfelkeltés céljából posztolta a sejtelmes, együttérzésre sarkalló képet.

Ha igazán nagy lenne a baj, posztolni sem lenne kedve. Ennyit erről

 – írta egy hozzászóló a Redditen.

"Ez a sejtelmesség... Tízévesen írtuk ki, hogy most ne keressen senki, pont arra várva, hogy írjanak, hogy mi a baj…" – vélekedett egy másik.

"Az agyonszerkesztett szelfik után láttam múltkor róla képet, ami a valóságot mutatta… Hát én nem tudom, mi betegsége van neki, de hogy nagyon nincs kibékülve magával az egész biztos. Konkrétan csak a tetkói miatt ismertem fel. Ezek a sejtelmeskedős posztok meg tényleg semmirevalók. Értem hogy cuki, de ha valamiről beszélni akar, akkor tegye. Ha nem kívánja megosztani, az is tök érthető, de akkor meg mit célozgat? Mégis szeretné ha téma lenne?" – írta másvalaki.

Néhány hozzászóló pedig emlékszik, hogy néhány hete Viki plasztikai sebészetről jelentkezett be, talán ezzel kapcsolatos a probléma - derül ki a Ripost cikkéből. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában