Krimi

2023.10.18. 01:25

Meghalt az ismert magyar zenész

Utolsó számát a hónap elején posztolta Facebook-oldalán.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

„Holttestet emeltek ki az Ózdi Horgásztóból”, tudósított a történtekről az Ózdi Városi Televízió hétfőn. Ózd honlapja is ír az esetről hétfőn: „Ma délelőtt megrázó képet mutatott az Ózdi Horgásztó és környéke. Rendőrautók, tűzoltóautók és egyenruhások lepték el a partot. Háromnegyed tíz után pár perccel Rövid György tógondnok úgy gondolta, hogy kihalássza azt a rongydarabot a vízből, amit már szombaton is észrevett a tó tetején úszni. Akkor még nem gondolta, hogy a rongydarab egy ember kabátja. Bedobta a horgot, hogy kihúzza, de amikor elkezdte tekerni horgászbotján az orsót, érezte, hogy nem csak egy kabát súlya akadt a horogra.”

Sajnos kedden kiderült, hogy a város egyik közismert zenésze, Szurdoki Gábor, avagy Thysta vesztette életét a tóban. A 37 éves férfi rap- és hiphopszámokkal vált ismertté a városban. A közösségi oldalakon megrendülten búcsúznak a rappertől.

A történtekről több portál is beszámolt

A Borsban a művész édesapja a tragédiába beletörődve elmondta, másfél hete látta utoljára a gyermekét. Már rosszat sejtett, hiszen nem volt jellemző, hogy a férfi semmilyen életjelet nem ad magáról. 

Tegnap kora délután egyenruhások kopogtattak az ajtaján, és közölték vele a tragikus hírt: a halőr megtalálta a fia holttestét a horgásztóban.

Szurdoki Gábor október 1-én posztolt utoljára Facebook-oldalán, mégpedig egy dalt. „Két napos, a videóklip mai napos – írja. – »Ne Várj« című új dalom és a hozzá tartozó videóklip.” Alatta a hozzászólás: „Szuper lett a dal.” Majd a bejegyzés: „Nyugodj békében testvér.”

 

Ózd honlapján olvasható: az Ózdi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat, az ügyet rendkívüli halálesetként kezelik és szakértő bevonásával vizsgálják. A helyszíni szemlét követően az elsődleges adatok szerint az idegenkezűséget kizárták – írja a boon.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában