Bulvár-celeb

2023.09.29. 18:09

Gyanús fotók: Európa-bajnok sportolóval ölelkezett Bódi Sylvi

Mint kiderült, Orbán Olivér és Bódi Sylvi már egy éve ismerik egymást.

Forrás: Instagram

Az Exatlon sztárja, Orbán Olivér kategóriájában első helyezett lett hétvégén Párizsban az Európa-bajnokságon. A sportoló és Bódi Sylvi, aki szintén a sport szerelmese már egy éve ismerik egymást. 

Olivér hatalmas tehetség, nagyon jó stílusban wakeboardozik.

Tavaly ismerkedtünk meg a sportnak köszönhetően, egy nagyon alázatos versenyzőt ismertem meg a személyében. Amikor a versenye előtt találkoztunk, ökörködtünk, csináltunk néhány képet. Mondtam neki, ha megnyeri az EB-t, kiposztolom ezeket a fotókat, és így is lett! Nagyon büszke vagyok rá" – mondta a Borsnak a modell.

A fogadásból készült kép
Forrás: Bódi Sylvi

Az Exatlon sztárja jót nevetett a képen.

Még fel sem fogtam igazán, hogy sikerült, Európa-bajnok lettem.
Főleg, hogy tavaly tört el a csuklóm, volt egy negatív hullám, idén pedig az egyébként nagyon kemény felkészülésem közben még mandulaműtétem is volt. De az EB előtti öt versenyt megnyertem, éreztem, hogy életem formájában vagyok, ezért mertem Sylvinek azt mondani, hogy győzni fogok. Ha ilyen jól folytatódik minden, akkor a thaiföldi világbajnokságot is megnyerem" – magyarázta Orbán Olivér. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában