Bulvár-celeb

2023.07.09. 15:07

Voksán Virág lánya tiszta édesanyja

Nemrég született, kész hölgy már Voksán Virág kislánya.

Forrás: TV2

Voksán Virág maga is alig hiszi, hogy így elszaladt az idő! Míg a babázós éveket hosszúnak érezte, most már csak kapkodja a fejét, hogy hogy megnőttek gyermekei - írja a Bors.

Művészeti óvodába járnak a gyerekei

Olyan gyorsan telik az idő! A picibabás korszak olyan lassúnak tűnt, amikor sokat sír a baba, és nem tudod, miért. Aztán egyszer csak már beszél, egyre önállóbb, és kezdi az óvodát! – hüledezett a csinos anyuka.

 

Virág kislánya, Vivi ugyanis a napokban ballagott el bölcsiből!

 

− Ugyanabba az oviba megy majd, ahová a bátyja, Beni jár. Ez egy művészeti óvoda, ahol nagyon klassz programok és fejlesztések vannak. Só-liszt gyurmáznak, sószoba van, középső csoporttól idegen nyelvi órák is lesznek, de táncóra és úszás is. Még Beni kiskorában néztem ki ezt az állami intézményt, és ami külön szerencse, kiderült, utca szerint épp oda tartozunk!

„A lányom tiszta én, a kisfiam az ellentétem!"

A népszerű dj elárulta, ötéves kisfia és hároméves kislánya természete ég és föld: A lányom tiszta én, a kisfiam az ellentétem! Vivi nagyon cserfes, öntörvényű, kicsit erőszakos. Ezek tulajdonképpen illenek rám, bár gyermekként nem ilyen voltam. Ezzel szemben Beni érzékenyebb, anyásabb. Talán épp ezért jövök ki vele könnyebben, mert az ellentétek vonzzák egymást.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában