Bulvár-celeb

2023.07.12. 13:28

Majkának elege lett, kipakolt Curtisről

Curtis után megszólalt Majka is, semmi nem úgy volt, ahogy Curtis emlékszik?

Ilyen idők is voltak...

Forrás: Facebook/Majka

Majka és Curtis egyszer már megszakították a kapcsolatukat Curtis drogügyei miatt, később mégis újra összeálltak, de a barátság nem lett már a régi. Majka szerint bár közös megegyezéssel, de az ő döntése miatt váltak szét az útjaik egy évvel ezelőtt, míg Curtis egy néhány napja pont az ellenkezőjét állította, részletesen taglalta, hogy neki lett elege a munkakapcsolatból, mert kihasználták:

Majka úgy döntött nem hallgat tovább és az Instagram oldalán üzente meg mit gondol erről az egészről, mert mint írja "nem lehet, hogy soha nem reagálok semmilyen gátlástalan mondandódra, mert a végén azt hiszik nekünk van félnivalónk."

„Azt írod , hogy életed legfontosabb döntését hoztad meg egy évvel ezelőtt. Az igazság az, hogy mi hoztuk meg helyetted. Tudatos karrierépítésnek állítod be az egy évvel ezelőtti eseményeket, pedig életed legnagyobb f*szságát követted el, amiből aztán jól jöttél ki, mint azóta mindenből. Egészen elképesztő hogy te azóta kész tényként, sőt (!!) igazságként kezeled a saját hazugságod.”

Mindenesetre, úgy tűnik, végleg vége a barátságnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában