Bulvár-celeb

2023.07.01. 05:00

Lóvá tette a követőit Király Viktor, senki nem jött rá a turpisságra

Az énekes egy régi titokról rántotta le a leplet.

MW

Forrás: Instagram

Játékra invitálta a követőit Király Viktor, akit a napokban nagy öröm ért, ugyanis négy év után végre megölelhette Amerikában élő ikertestvérét. 

Az biztos, hogy nincs olyan testvérpár, aki ne használta volna ki, hogy nem lehet megkülönböztetni őket. A Király fivéreknek is vannak ilyen vidám történetei, Viktor az egyiket egy játék keretein belül árulta el a rajongóinak.

Az énekes az Instagram-sztorijába feltöltött egy fotót a ballagási tablójukról, és arra volt kíváncsi, a követői vajon kitalálják-e, melyiken lépen látható ő. Viktor elfelejtette ugyan kitakarni a neveket, azonban a rajongók meglepő módon még így sem jöhettek rá az igazságra - írja a Metropol.

Forrás: Instagram

Az előbb kiraktam egy fotót, hogy melyik vagyok én és melyik Ben. Azt nem vettem észre, hogy nem takartam ki a neveket, szóval így elég hülye játék, de nem is ez a lényeg. A vicc az egészből, hogy igazából mindkét kép az jómagam vagyok, mert a testvérem nem jött el a tablófotózásra, ezért azt csináltuk, hogy csak megfordítottuk az én fejemet

– árulta el nevetve Viktor, aki nagyon örül annak, hogy a testvére, Ben néhány napot Magyarországon tölt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában